Veelgestelde vragen.

Helaas kunnen we dit niet garanderen. De toegankelijkheid van urbex locaties kan met de dag anders zijn. Wij leveren alleen de locatie aan en geven dan ook geen garantie dat die locatie daadwerkelijk toegankelijk is.

Doe altijd zelf research! Bekijk goed de Google Maps screenshot voordat je koopt, deze afbeeldingen zijn in de meeste gevallen vrij recent. Onder de afbeelding kun je vinden in welk jaar de satelliet foto gegenereerd is. Zoek daarnaast op de naam van deze locatie in Google om te achterhalen wat de huidige status is. Als vanaf deze satelliet beelden en/of eigen research het niet de moeite waard lijkt om de locatie aan te schaffen, voorkom dan teleurstellingen en kies dan een andere locatie uit.

We sturen je de locaties toe op 3 manieren:

  • Latitude/Longitude
  • Degrees/Minutes/Seconds (DMS)
  • Google maps link

De Latitude/Longitude kun je invoeren in oudere navigatiesystemen. De DMS is in te voeren in de nieuwere auto's, en met de Google maps link kun je direct op je smartphone de locaties bekijken. 

Ons systeem is geautomatiseerd, dus zodra je een betaling doet worden de locaties die je hebt gekocht direct naar het e-mailadres gestuurd wat je zelf hebt opgegeven.

Je kan altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.